“Ekonomik anlamda darboğazdayız!”

   "Ülkemiz ekonomik anlamda bir darboğaza girmiştir. AK Parti hükümeti artık tek başına bu işin altından kalkamamaktadır, milli hükümetin kurulması şarttır. Her geçen gün fakir zengin fakir arasında ki uçurum artmaktadır." diyen Başkan Rıfat Narhın, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

   "Ev geçindirmek her geçen gün zorlaşmaktadır, paranın pul olduğu döneme girdik. ABD tarafından kurulan ve 1980'den itibaren uygulanan sistem artık tamamen çökmüştür. Liberal ekonomilerin sonu gelmiştir, çözüm üretim devrimidir.
   Vatan Partisi olarak ülkemizi kurtaracak programımız Atatürk rotasında üretim ekonomisidir. Kamu planlı bu ekonomi ülkemizi ayağa kaldıracak sistemdir ve yıllardır Vatan Partisi bu çalışmayı yapmaktadır. Üreten Türkiye sloganıyla yıllardır bu çalışmaları yapmaktayız. Çiftçiyi işçiyi esnafı birleştirerek üreticimizi baş tacı yapacağız, ezilenlerin iktidarını kuracağız. Vatan Partisi iktidarında tarımda sanayide her türlü bağımlılıktan kurtulacağız. Gümrükleri dikeceğiz dışarıdan gelecek ürünleri burada üreteceğiz beslenme gübre tohum damızlıkta kendi kendine yeten ülkeyi kuracağız. ABD dayatmalarına son vereceğiz tarımda mazot gübre tarım ilacı tarım aleti gibi tarım ürünlerini ucuz verilmesini sağlayacağız. Atatürk gibi üretenlerin üzerinden vergileri kaldıracağız. Mutlu özgür insanlar yaratacağız bunun adına üreten Türkiye diyoruz. Vatan Partisi İran'la yaptığı anlaşmada ucuz mazot verilecek anlaşmasını yaptı çiftçimizin ve esnafımızın gelirleri artırılacak borçlarının faizleri silinecek borçları uzun vadeye yayılacak. Vatan Partisi görevinin başındadır çiftçimizi baş tacı yapacağız. Çiftçimizi şehirlere göcen insanlarımızı toprakla barıştırıp yeniden köylere dönmesini sağlayacağız. Çiftçimizin tarım ürünlerine ekmeden tavan fiyatı verilecektir planlı programlı tarım günün koşullarına uygun olarak yapılacaktır. Vatan Partisi ülkemizin çiftçisini yeniden baş tacı yapacaktır. Atatürk'ün üreten Türkiye'sini kuracağız."