İHH’ dan mazlumlar yararına iftar programı

     Hüseyin  Oruç Peker Düğün  Salonunda düzenlenen İftar programı yoğun  ilgi gördü . İlçe Müftüsü Abdullah Karaca , İHH Genel Merkez  Teşkilatlanma Birimi Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu , Siyasiler , sivil toplum  örgütü yetkilileri , dernek yöneticilerinin yanı sıra  çok sayıda vatandaşın  katıldığı iftar samimi bir ortamda gerçekleşti.

     İlçe Müftüsü Abdullah Karaca’nın duaları  sonrası , İftar yemeğinin açılışında konuşan İHH Karacabey temsilcisi Mustafa Sevinç , mübarek  Ramazan ayında Filistin  başta  olmak  üzere Müslümanlara karşı yapılan  zulümlerin durmasını istedi . Mazlum  Müslümanlar için  her zaman dua ettiklerini ve zulmü  lanetlediklerini dile getiren Sevinç , birlik , beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

     Düzenlenen  İftar yemeğinde emeği  geçen  herkese teşekkür eden İHH Marmara Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu  ise , ‘’ Filistin  ve Gazze de Yaşam  şartları gerçekten  çok  zor , bizler gelen  yardımları ihtiyaç  sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Mazlumların acilen çok sayıda temizlik  maddesi , kömür , yakıt ve çizme ihtiyacı  var . Hayırseverlerden bu tür yardımları  acilen bekliyoruz . diye  konuştu .