Karaca’da hedef galibiyet

   Ligin son haftalarında istikrarsız gidişiyle hayal kırıklığı yaratan, deplasmanda oynadığı Türkiye Kupası 3. Tur maçında Ergene Velimeşespor’u 3-0 yenerek moral bulan Karacabey Belediyespor, bu hafta evinde oynayacağı Sivas Belediyespor müsabakasından 3 puan ile ayrılmanın peşinde.

   11 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’da Mustafa Fehmi Gerçeker stadından oynanacak olan Karacabey Belediyespor-Sivas Belediyespor karşılaşmasını Tekirdağ Bölgesinde Levent Buğra Vartemel, Mustafa Çevik ve Erol Ernek hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Ozan Bileyci yapacak.

   Karacabey Belediyespor Başkanı İsmail Ülker, “ Sivas Belediyespor iyi bir takım. Biz de bu maça iyi hazırlandık. Hedefimiz sahadan 3 puan ile ayrılmak. Bunun için elimizden gelen tüm çabayı sahaya yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

   Karacabey Belediyespor ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığı 11 puanla 9’ncu sırada yer alırken, Sivas Belediyespor ise bir maç eksiğiyle oynadığı 7 karşılaşmada 2 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 9 puan ile 15’nci sırada bulunuyor.