Karacabey İHH’dan 42. yardım tırı

      Konuyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, şu ifadelere yer verdi;

   "Çatışmalardan kaçan binlerce insanın sığınağı olan mülteci kamplarında zor günler yaşanıyor . Bölgeye  yönelik tehditler sürerken, beslenme ve barınma sorunları  giderek artıyor. İdlip'te yaşayan insanlar yardımlarınızı bekliyor .
   Tehditlerin artması, gıda sıkıntısı ve  hastalıklar yüzbinlerce kişinin tekrar yollara düşmesine  sebep olabilir. Halihazır sınırlarımıza yığılmış  binlerce mülteci var. 
   Şimdi İdlip'te yaşayan 3 milyon  kişi yeni  bir  krizle  karşı karşıya. Günlük gıda ihtiyacını bile  karşılamakta zorluk  çeken çoğu  mülteci  aile başta hijyen malzeme, gıda, un, çadır olmak üzere temel yaşam malzemelerine ihtiyaç duyuyor. 
   İHH Karacabey Temsilciliği  olarak bu drama sessiz kalamadık ve bir yardım tırı hazırladık. Daha önce  tırımızı 30 Eylül Pazartesi günü göndereceğimizi duyurmuştuk. Ancak tırımızı 2 Ekim Çarşamba Günü Heykel Hükümet  konağı  önünden İsmet Hocamızın yapacağı  dua ile saat 14:00'te uğurlayacağız. 
   Sizde bu iyilik hareketine bir çuvalun alarak  katılabilirsiniz. Bir çuvalun 100 TL'dir. Tırımızın duasına katılım ve katkılarınızı bekleriz. İrtibat Telefonu : 0553 723 9840"