Mikrofonlu Kulaklık Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Esnek yapısı kulak kısmında bulunan yastıkları ile gün boyu rahatlıkla kulağınızda ve boynunuzda taşımanıza olanak sağlar. Yastıklar kulaklarınızda ağrı yapmayacak bir formda geliştirilmiş olup kullanım zevkini arttırır.  Yapısı katlanabilir bir formda olduğu için fazla yer kaplamaz ve size, yanınızda taşıma kolaylığı sağlar. Yüksek ses frekansı özelliği ile müzik dinlemeyi sizin için en iyi hale getirmeye çalışır.

Bununla birlikte yalıtım özelliği dışarıdan gelen sesleri kulaklığın içine almaz ve ne siz dışarıdan gelen sesler ile rahatsız olursunuz ne de dinlediğiniz müzik dışarıya taşarak başkasını rahatsız eder. Birçok farklı tasarımı ve rengi mevcut olup dilediğiniz kadar seçeneği önünüze sunar.

Mikrofonlu Kulaklık Bağlantı Özellikleri

Mikrofonlu kulaklık 3.5 mm uzunluğundaki çıkarılabilir ses kablosuna sahiptir. Dinlediğiniz müziği bir başkası ile aynı anda dinlemek için var olan zound plug özelliği sayesinde, özellikle otobüs yolculuklarını daha güzel hale getirir. Kulaklığın arkasında bulunan girişe ses kablosunu takıp bu işlemi istediğiniz yerde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Birçok avantajı olan mikrofonlu kulaklık aynı zaman da 2 yıl garantiye sahiptir. Bu ürüne
https://www.desibela.com/mikrofonlu-kulakliklar   linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.