MUHALEFETTEN ORTAK AÇIKLAMA

 Kamuoyuyla paylaşılan metinde siyasi parti temsilcileri şunları söylediler: “Kıymetli Karacabey’li hemşerilerimiz. Bugün “Pavyonlar ve gece kulüplerinin şehir dışına taşınması” sorununu görüşmek üzere Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi, İyi Parti, Zafer Partisi (Mazereti olduğu için katılım gösterememiştir), Memleket Partisi ve Vatan Partisi İlçe Başkanları olarak bir araya geldik. Bu sorunun çözülmesi için elimizden geleni yapacağız. Karacabey Belediyesi olarak bir çözüm bulunamaması durumunda milletvekillerimizi de devreye sokarak konuyu ülke gündemine taşıyacağız.”

     “Gönül isterdi ki bu sürece bütün siyasi partiler dahil olsun ve bu sorun elbirliğiyle çözülsün. Bizler bu sorunun çözümü için bütün siyasi parti ilçe başkanlarına ulaşmaya çalıştık. CHP, AKP ve MHP’den olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüş alamadık. Belki AKP ve MHP’nin dönüş yapmaması ve bu sürece katılım sağlamamasını anlayabiliriz. Çünkü onlar muhalefetten gelen her ne teklif olursa olsun reddetmeyi yıllarca alışkanlık haline getirdiler. Ancak şaşırmış olduğumuz konu ise ana muhalefet partisi CHP’nin bu konuya sessiz ve duyarsız kalmasıdır. Bu konunun değerlendirmesini Karacabey’li hemşerilerimizin takdirlerine bırakıyoruz.”

     “Üstlenmiş olduğumuz muhalefet gereği ilçemizin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda, ortaya koymuş olduğumuz bu duruş, sadece tek bir konu üzerinde sağlanmış bir mutabakat olmayıp, farklı konular üzerinde de zaman zaman belediye başkanını ve Meclisi çözüm üretmeye ve çalışmaya zorlamaya devam edeceğiz. Yapıcı muhalefet yaparak Karacabey’e en güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olmaya çalışacağız. Yapılan her hizmet, meydana gelen her eser Karacabey’lilerin gurur kaynağı olacaktır. Karacabey hepimizin. Bu vesileyle tüm Karacabey’li hemşerilerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyoruz.”