Papirüs ikinci şubesini açtı

  İşletmeciliğini Ümit Kaya ve İlyas Avcı'nın yapacağı firmanın açılışı dualar eşliğinde gerçekleşti. Açılışa, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı'nın yanı sıra vatandaşlar katıldı.

   Drama Mah. 129 sokak pazaryeri karşısında hizmete açılan Papirüs Pasta ve Unlu Mamülleri 2, Karacabeylilerin damak tadına uygun bir lezzet sunmayı hedefliyor.

   İşletmeciliğini üstlenen Ümit Kaya ve İlyas Avcı; "İşyerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İşyerimizde birbirinden kaliteli çeşitleri müşterimize en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz. Yılların verdiği tecrübemize güvenerek, Mustafakemalpaşa'dan sonra Karacabey ilçemizde de ikinci şubemizi açarak halkımızın damak tadına uygun ürünleri sergileyeceğiz. Kalitemizden taviz vermeden, hiçbir zararlı katkı maddesi kullanmadan, kendi üretimimiz olan ürünleri hijyenik bir ortamda müşterilerimize sunacağız. Elit bir mekan oluşturduk ve zengin çeşitlerimizle vatandaşlara daima en iyi hizmeti sunmaya çaba göstereceğiz." şeklinde konuştu.

   Açılışa katılan konuklara; firmanın kendi imalatı olan ürünler ikram edildi.