Sünnet şöleni ile çocuklara çifte bayram

   Sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet sunan Mustafakemalpaşa Belediyesi, çeşitli nedenlerle çocuklarını sünnet ettiremeyen ailelere ilk mürüvvet heyecanını yaşatacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenecek şölende, 3-14 yaş arasındaki 40 çocuk, Toplu Sünnet Töreni ile erkekliğe ilk adımlarını atarak çifte bayram yaşayacak. 
   29 Ekim Salı günü saat 12.00'da Belediye Düğün Salonu'ndaki sünnet merasiminde, sağlık kontrollerinden geçen çocuklar için şehir turu, eğlence, hediye dağıtımları ve yemek ikramı yapılacak. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, dinin gereği olan sünnetin sağlık açısından da önemli olduğuna vurgu yaparak, çocuklara hep hatırlayacakları bir anı bırakmak istediklerini söyledi.
   Sosyal yardımlaşmaya katkı verecek olan sünnet şölenini kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Kanar; " Bugüne kadar çocukları için bu vecibeyi yapacak imkan ve zaman bulamamış ailelerimize yardımcı olmak hedefindeyiz. Tüm Mustafakemalpaşalıları bu özel güne katılarak, çocuklarımıza manevi destek vermeye davet ediyorum" dedi.