Yaşlı adam evine döndü

GÜNDEM (KH) - Yasin KESKİN | 23.06.2026 - 13:13, Güncelleme: 23.06.2026 - 13:13 1208 kez okundu.
 

Yaşlı adam evine döndü

Karacabey’de Cuma günü gece yarısı ailesiyle tartıştıktan sonra evi terk eden ve 72 saat boyunca haber alınamayan 61 yaşındaki Ali Süer, Pazartesi günü sabaha karşı kendi isteğiyle sağ salim evine döndü. Yaşlı adamın dönüşü, günlerdir ormanda ve çevrede titizlikle sürdürülen arama çalışmalarını sona erdirdi.

 Olay, Karacabey’in kırsal Ekmekçi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ali Süer, Cuma günü saat 00.30 sıralarında aile bireyleriyle yaşadığı tartışmanın ardından cep telefonunu dahi yanına almadan evinden ayrıldı. Süer’in saatler geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine endişeye kapılan ailesi, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek kayıp ihbarında bulundu.    İhbarın ardından Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. AFAD, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Kum Tanesi Derneği Arama Kurtarma (KUMDAK) ekiplerinin de katılımıyla bölgedeki ormanlık alan, gölet çevresi ve kırsal mahalleler detaylı şekilde tarandı. Ekipler, yağış ve soğuk havaya rağmen 72 saat boyunca Süer’den iz bulmak için yoğun çaba harcadı.    Kayıp Ali Süer’in kendi isteğiyle evine döndüğü anlar ise Pazartesi günü saat 00.30’da gerçekleşti. Yaklaşık üç gün süren belirsizliğin ardından ailesine kavuşan Süer’in, bu süre zarfında büyük bölümünü Yarış Göleti ve Ekmekçi Mahallesi civarında geçirdiği öğrenildi. Ali Süer’in, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.    Ali Süer’in güvenli bir şekilde evine dönmesi, hem ailesini hem de günlerdir gece gündüz demeden arama çalışmalarına katılan tüm ekipleri sevince boğdu.
Karacabey’de Cuma günü gece yarısı ailesiyle tartıştıktan sonra evi terk eden ve 72 saat boyunca haber alınamayan 61 yaşındaki Ali Süer, Pazartesi günü sabaha karşı kendi isteğiyle sağ salim evine döndü. Yaşlı adamın dönüşü, günlerdir ormanda ve çevrede titizlikle sürdürülen arama çalışmalarını sona erdirdi.

 Olay, Karacabey’in kırsal Ekmekçi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ali Süer, Cuma günü saat 00.30 sıralarında aile bireyleriyle yaşadığı tartışmanın ardından cep telefonunu dahi yanına almadan evinden ayrıldı. Süer’in saatler geçmesine rağmen eve dönmemesi üzerine endişeye kapılan ailesi, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek kayıp ihbarında bulundu.

   İhbarın ardından Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. AFAD, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Kum Tanesi Derneği Arama Kurtarma (KUMDAK) ekiplerinin de katılımıyla bölgedeki ormanlık alan, gölet çevresi ve kırsal mahalleler detaylı şekilde tarandı. Ekipler, yağış ve soğuk havaya rağmen 72 saat boyunca Süer’den iz bulmak için yoğun çaba harcadı.

   Kayıp Ali Süer’in kendi isteğiyle evine döndüğü anlar ise Pazartesi günü saat 00.30’da gerçekleşti. Yaklaşık üç gün süren belirsizliğin ardından ailesine kavuşan Süer’in, bu süre zarfında büyük bölümünü Yarış Göleti ve Ekmekçi Mahallesi civarında geçirdiği öğrenildi. Ali Süer’in, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

   Ali Süer’in güvenli bir şekilde evine dönmesi, hem ailesini hem de günlerdir gece gündüz demeden arama çalışmalarına katılan tüm ekipleri sevince boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve karacabeyhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.